Om oss

Vi som har denna hemsida är två goda vänner och kollegor som driver en psykoterapeutisk verksamhet med psykodynamisk inriktning. Vår motivation är att kunna hjälpa människor samtidigt som vi känner oss oerhört ödmjuka och tacksamma för att vi får ta del av människor livsöden och att vi får lov att vara en del i denna process. 


I tillägg till detta är vi även utbildade inom massage och qigong samt håller kurser (se kursflik). Vi vill kunna ta ett helhetsgrepp om människans mående när det är önskat och behövs. 

 

Monica Gaita

I min verksamhet arbetar jag dels med samtalsterapi och dels med massage. Jag arbetar med många olika sorters problematik, allt från trauma, fobier och akuta kriser till talängslan, yrkesval eller relationsproblem. Nyfiket och intresserat försöker jag tillsammans med min klient utforska hens problematik och hitta lösningar anpassade efter individen. 

I tjugo år arbetade jag inom distanshandeln som vice Vd/operativ chef. Idag arbetar jag med psykoterapi, massage och kurser. Jag har studerat psykoterapi, psykologi, beteendevetenskap, hypnos, ego-state, massage och qigong. 

Jag bor och arbetar i Horred i Marks kommun. 

 

Camilla Dahlquist-Melin

Auktoriserad Socionom/Leg. psykoterapeut med inriktning affektfokuserad psykodynamisk psykoterapi. Går utbildning i ISTDP (Intensive Short Term Dynamic  Psychotherapy). Har även utbildning i IPT (interpersonell psykoterapi) klinisk hypnos vid SFKH samt kurser i KBT.  Jag är utbildad instruktör i Mindfulness via Sverigehälsan.  Har lång erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete med patienter med olika smärttillstånd där det ingår ångest, depression, trauma, sömnstörning, stressrelaterad ohälsa samt relationsproblematik. Jag arbetar idag som leg. psykoterapeut inom Sankt Lukas.

Har tidigare arbetat som kurator på Studenthälsan och i grundskolan samt drivit egen psykoterapimottagning under åren 2007-2015.

Jag bor och verkar i Åhus i Skåne.         

dsc02934-2